Mikä ihmeen Ghost Kitchen?

Avasimme juuri 4 uutta ravintolaa, joissa kukaan ei tule KOSKAAN käymään.

Ghost Kitchen eli haamukeittiö on maailmalla kasvavaa suosiota nauttiva uusi ravintola-alan ”liikeidea”, jonka ytimessä on ammattimainen ravintolakeittiö, josta annokset kuljetetaan asiakkaille. Haamukeittiöillä ei yleensä ole lainkaan asiakastiloja, eikä tarjoiluhenkilökuntaa.

Haamukeittiöiden kasvavaa suosiota selittää suurten kasvukeskusten ruuhkat, ihmisten yhä kiireisempi arki ja kasvava mukavuudenhalu. On vaivatonta nauttia korkeatasoisesta ravintolatason ruoasta kotona tai työpaikalla ilman turhaa hälinää. Ravintolayrittäjiä tähän suuntaan ajaa edullisempi kustannustaso.

EATR on Suomen ensimmäisiä haamukeittiöitä. Sen omistaa Onniravintolat-ketju, joka on vuonna 1996 perustettu perheyritys, joka operoi myös 10 ravintolaa Helsingissä.

EATR tarjoaa tällä hetkellä neljän hyvin erilaisen keittiön herkkuja ja kertoo tuovansa maailman maut asiakkaiden luo. Erikoista palvelussa on se, että asiakas voi yhdellä kuljetusmaksulla tilata neljän erilaisen keittiön antimia. Näin esim. jokainen perheenjäsen saa juuri haluamaansa ruokaa.

EATR aloittaa perjantaina 24.7.2020

EATR aloittaa toimintansa Itä-Helsingin alueella perjantaina 24.7. Ravintolakokonaisuuteen kuuluu:

Tai Aroi – Thai Kitchen tarjoaa Thaimaalaista katuruokaa modernilla twistillä. Erikoisuutena thaimaalaiseen street foodiin erikoistunut natiivi thai-kokki.

Jaipur – Classic Curry House tarjoilee klassisimpia intialaisherkkuja kunnioittaen Rajasthanin osavaltion tuhansien vuosien ruokaperinteitä.

Brooklyn Diner – Taste of America tarjoilee maukkaimmat jenkkiklassikot burgereista wingseihin jne. Kruununa aidot jenkkiläiset juustokakut!

Baba Jang – Indian Street Food on erikoistunut Intian katukeittiöiden suosituimpiin herkkuihin. Oletko koskaan maistanut intialaista wrappia?

Valmistaudu siis kohtaamaan makuja maailmalta aivan uudella tavalla – luoksesi tuotuna!

Lue lisää